Bjk Gs Maç Sonucu : BJK / GS MAÇ KADROSU Sporx İlk11 - Hafta karşılaşmalarında beşiktaş ile galatasaray'ı karı karşıya getiren derbi maçta gülen taraf beşiktaş oldu.

Bjk Gs Maç Sonucu : BJK / GS MAÇ KADROSU Sporx İlk11 - Hafta karşılaşmalarında beşiktaş ile galatasaray'ı karı karşıya getiren derbi maçta gülen taraf beşiktaş oldu.. 18.dakikada sağ kanattan gelen ortaya kaleci boşa çıktı aboubakar kafayı vurdu top kaleyi bulmadı. Galatasaray, 49 puanı bulunan demir grup sivasspor'un yarın deplasmanda oynayacağı fraport tav antalyaspor maçını 3 puanla kapatması durumunda 4. Bakalım taraftar arasında oynanacak olan ikinci devre maçı nasıl bir sonuçla tamamlanacak. İşte galatasaray beşiktaş maç özeti ve sonucu. Bugünkü maç berabere biterse galatasaray'ın şampiyonluk iddiası kalmayacak ve beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray beşiktaş maç özetini ve sonucunu sizler için hazırladık. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci muslera'da kaldı. Tt arena'da galatasaray ile beşiktaş karşı karşıya geldi. İşte bu kritik maç türk telekom stadı'nda oynanacak. Spor toto süper lig'in 31.

Beşiktaş - Galatasaray CANLI hangi kanalda? (BJK - GS ...
Beşiktaş - Galatasaray CANLI hangi kanalda? (BJK - GS ... from im.haberturk.com
Anasayfa/gündem/galatasaray beşiktaş maç özeti geniş özet izle. 16' maçın başındaki galatasaray baskısı yerini beşiktaş kontrolündeki oyuna bıraktı. Yıldıza bir adım daha yaklaştı. Galatasaray, 49 puanı bulunan demir grup sivasspor'un yarın deplasmanda oynayacağı fraport tav antalyaspor maçını 3 puanla kapatması durumunda 4. Flashscore.com.tr beşiktaş sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle galatasaray'la puanını eşitlerken lider medipol başakşehir ile puan farkını 6'ya indirdi. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. 1 maç sonucu galatasaray beşiktaş'ı yıktı, goller yağdı!

Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci muslera'da kaldı.

Yenilmezlik serisi 10 maça çıktı. 18.dakikada sağ kanattan gelen ortaya kaleci boşa çıktı aboubakar kafayı vurdu top kaleyi bulmadı. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. Galatasaray fikstürü ve maç sonuçları, galatasaray süper lig fikstürü, türkiye kupası, avrupa kupaları fikstürü. Anasayfa/gündem/galatasaray beşiktaş maç özeti geniş özet izle. 13.dakikada galatasaray'da arda turan yaptığı faul sonucu hakemden sarı kart gördü. Öztekin kaçırdığı golün ardından taraftardan büyük bir tepki gördü. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci muslera'da kaldı. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle galatasaray'la puanını eşitlerken lider medipol başakşehir ile puan farkını 6'ya indirdi. Spor toto süper lig'in 31. Galatasaray, süper lig'de yaptığı son 10 maçta yenilgi yaşamadı. İşte bu kritik maç türk telekom stadı'nda oynanacak.

Spor toto süper lig 'in 9. Süper lig'de gecenin karşılaşması galatasaray ile beşiktaş arasında yaşandı. Beşiktaş galatasaray geniş özet izle! 4' galatasaray maçın başı itibariyle beşiktaş kalesinde baskı kurmaya başladı. Galatasaray fikstürü ve maç sonuçları, galatasaray süper lig fikstürü, türkiye kupası, avrupa kupaları fikstürü.

BJK Gs Fb Ts karmalarıyla mac - YouTube
BJK Gs Fb Ts karmalarıyla mac - YouTube from i.ytimg.com
Öztekin kaçırdığı golün ardından taraftardan büyük bir tepki gördü. Dev derbi̇ galatasaray'in kasasini doldurdu sarı kırmızılılar beşiktaş derbisinde taraftarın gösterdiği ilgi ile kasasına 7 milyon tl para sokmuş oldu. Galatasaray fikstürü ve maç sonuçları, galatasaray süper lig fikstürü, türkiye kupası, avrupa kupaları fikstürü. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci muslera'da kaldı. Flashscore.com.tr beşiktaş sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar. Galatasaray beşiktaş maç özetini ve sonucunu sizler için hazırladık. 3' gs ikinci kornerini kullanıyor.

Caner'in taçıyla maç yeniden başladı.

Spor toto süper lig 'in 9. Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle galatasaray'la puanını eşitlerken lider medipol başakşehir ile puan farkını 6'ya indirdi. Yıldıza bir adım daha yaklaştı. İlk tartışma podolski ile marcelo arasında gerçekleşirken devamı sabri ve tosic'in kavgası ile geldi. Bugünkü maç berabere biterse galatasaray'ın şampiyonluk iddiası kalmayacak ve beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. 18.dakikada sağ kanattan gelen ortaya kaleci boşa çıktı aboubakar kafayı vurdu top kaleyi bulmadı. Galatasaray ile beşiktaş arasında oynanan maçlarda galatasaray daha fazla galip gelmiştir. 3' gs ikinci kornerini kullanıyor. Dakikada ceza sahası içinde paslaşan galatasaray savunmasında atiba, fernando'ya yaptığı baskı sonucu topu kazandı. Haftasında oynanan derbi mücadelesinde galatasaray, beşiktaş'ı konuk etti. Galatasaray taraftarının 25 bin üzerinde aldığı bilet ve gs store ürün satılı ile sarı kırmızılılar 7 milyon tl'ye yakın gelir elde etti. Beşiktaş galatasaray geniş özet izle!

Haftasındaki dev derbide beşiktaş evinde galatasaray 'ı konuk etti. Anasayfa/gündem/galatasaray beşiktaş maç özeti geniş özet izle. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Galatasaray ile beşiktaş'ın son 10 yıl oynadıkları maçlara yakından baktık. Dev derbi̇ galatasaray'in kasasini doldurdu sarı kırmızılılar beşiktaş derbisinde taraftarın gösterdiği ilgi ile kasasına 7 milyon tl para sokmuş oldu.

14 Aralık Beşiktaş Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Canlı ...
14 Aralık Beşiktaş Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Canlı ... from 4.bp.blogspot.com
Beşiktaş böylece evinde galatasaray'a karşı son 6 maçı kaybetmezken son 4 maçı gol yemeden kazandı. Tt arena'da galatasaray ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle galatasaray'la puanını eşitlerken lider medipol başakşehir ile puan farkını 6'ya indirdi. Bu sonucun ardından galatasaray puanını 44'e yükseltirken maç fazlasıyla lider fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Spor toto süper lig'in 31. İşte galatasaray beşiktaş maç özeti ve sonucu. Süper lig'de gecenin karşılaşması galatasaray ile beşiktaş arasında yaşandı. 4' galatasaray maçın başı itibariyle beşiktaş kalesinde baskı kurmaya başladı.

13.dakikada galatasaray'da arda turan yaptığı faul sonucu hakemden sarı kart gördü.

Bu sonucun ardından beşiktaş son 3 maçta 7 puan alarak 12 puana yükseldi. 4' galatasaray maçın başı itibariyle beşiktaş kalesinde baskı kurmaya başladı. Galatasaray, süper lig'de yaptığı son 10 maçta yenilgi yaşamadı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen beşiktaş jk und galatasaray sk. Beşiktaş böylece evinde galatasaray'a karşı son 6 maçı kaybetmezken son 4 maçı gol yemeden kazandı. Galatasaray'ı konuk eden beşiktaş, derbi mücadelesine uefa avrupa ligi'ndeki sarpsborg maçına göre üç değişiklikle çıktı. Beşiktaş galatasaray maçında önemli dakikaları. Sağ köşeden selçuk'un kullandığı kornerde semih'in vuruşunda atınç'a çarpan top bir kez daha kornere çıktı. Maç gerginlik ile başladı ve gerginlik ile bitti. Dakikada hızlı hücuma çıkan beşiktaş'ta lens'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren umut nayir'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci muslera'da kaldı. 1 maç sonucu galatasaray beşiktaş'ı yıktı, goller yağdı! İşte galatasaray beşiktaş maç özeti ve sonucu. 18.dakikada sağ kanattan gelen ortaya kaleci boşa çıktı aboubakar kafayı vurdu top kaleyi bulmadı.

Maç gerginlik ile başladı ve gerginlik ile bitti gs maç sonucu. Bakalım taraftar arasında oynanacak olan ikinci devre maçı nasıl bir sonuçla tamamlanacak.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama